SJOS GAAT DE LUCHT IN!

Helaas! In verband met verwachte regenbuien kan de ballonvaart van vanavond niet doorgaan en wordt deze verplaatst naar een andere datum. Dit betekent ook dat de SJOS vanavond niet geopend is!

Onderwerp: Activiteiten

Feestelijke heropening nieuwe SJOS

FEESTELIJKE HEROPENING SJOS! Zaterdag 10 november heropent SJOS in een geheel nieuw jasje haar deuren! Op deze avond zijn vele prijzen te winnen!

Onderwerp: Activiteiten

Feestelijke heropening SJOS

SAVE THE DATE! D.V. Zaterdag 10 november heropent de SJOS in een geheel vernieuwd jasje haar deuren! Ben je er ook bij?

Onderwerp: Activiteiten

SJOS kiest haar toekomst

Zaterdagavond 6 oktober vond de Bratwurstavond van SJOS plaats. Onder het genot van een Bratwurst konden SJOS bezoekers hun stem uitbrengen voor een naamswijziging bij SJOS. De bezoekers konden kiezen uit een lijst met vijf namen. Na een spannende eerste ronde, waar twee duidelijke favorieten naar boven kwamen, moest een tweede ronde de beslissing brengen. Na deze tweede ronde kwam de huidige naam SJOS als winnaar uit de bus.

Onderwerp: Activiteiten

SJOS gaat veranderen!

Beste bezoeker van SJOS,

SJOS biedt jullie de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst. Op D.V. zaterdag 6 oktober zal er een stemmingsronde gehouden worden, met betrekking tot een eventuele nieuwe naam voor SJOS, onder het genot van een Bratwurst! Jij bent hier toch ook bij om je stem te laten horen?

Onderwerp: Activiteiten

Toekomst van de SJOS

Toekomst SJOS.

Onderwerp: Activiteiten

Gratis avond voor de derde klassers!

D.v. zaterdag 10 september vanaf 20.30 uur zijn alle 3e klassers welkom bij Sjos! Je kunt gaan schieten of genieten van een High Tea! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen, het beloofd een gezellige avond te worden! Tijdens deze avond maak je kans op gratis deelname aan de zomeractiviteit. 🙂

Onderwerp: Activiteiten

Zaterdagavond heerlijk ijs bij Sjos!

Zaterdagavond hopen we een heerlijk ijs-avond te organiseren bij Sjos! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen langs, allen van harte welkom!

Onderwerp: Activiteiten

Mei t/m December: Elke 1e zaterdag van de maand eten bij SJOS!

Elke eerste zaterdag van de maand hebben jongeren de mogelijkheid om van 18.15 – 20.00 uur te eten bij SJOS. Het menu biedt een aan heerlijk menu’s, o.a. schnitzel menu!

Onderwerp: Activiteiten

Zaterdag 7 mei gehaktballen bij SJOS!

Zaterdag 7 mei 2016 wordt de gehaktballen geĂŻntroduceerd. Vanaf 21.30 uur kun je een gehaktbal proeven voor 1 muntje, zorg dat je op tijd bent, want op = op!
Tot morgenavond! 🙂

Onderwerp: Activiteiten