SJOS gaat veranderen!

Beste bezoeker van SJOS,

SJOS biedt jullie de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst. Op D.V. zaterdag 6 oktober zal er een stemmingsronde gehouden worden, met betrekking tot een eventuele nieuwe naam voor SJOS, onder het genot van een Bratwurst! Jij bent hier toch ook bij om je stem te laten horen?

 
Sinds enkele maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt om SJOS toekomstbestendig te maken. Omdat stilstand gelijk is aan achteruitgang, denken wij dat het goed is om een vernieuwing door te voeren op verschillende vlakken. Een van deze vlakken is het vernieuwen van de huisstijl.

 
Zoals jullie gemerkt hebben, is er onlangs een oproep verschenen om nieuwe namen in te dienen voor de SJOS. Uit deze namen is een shortlist ontstaan, aan deze lijst hebben we de huidige naam toegevoegd, zodat er ook de mogelijkheid is om verder te gaan onder de naam SJOS. Dit is bij jullie neergelegd, omdat het bestuur en SJOS actief graag zo transparant mogelijk optreden. Daarom vragen wij aanstaande zaterdag naar jullie mening over de namen die naar voren gekomen zijn door de enquĂȘte. Het is dus belangrijk dat je aanwezig bent om je stem te gebruiken! Vanaf half 10 zijn de Bratwursten warm, de stemming zal om half 11 beginnen.

 
Om de plannen die gemaakt worden met betrekking tot in- en exterieur te kunnen uitvoeren, achten wij het noodzakelijk om vanaf D.V. 20 oktober de deuren van SJOS tijdelijk te sluiten. Op D.V. 10 november hopen wij feestelijk te openen! Reserveer deze datum alvast, het beloofd een prachtige avond te worden!

Geplaatst in: Activiteiten